Visie
Stichting MaakjeRoute
 
 

Ga naar: MJR - Home

Ga naar: Nieuws

Ga naar: Visie

Ga naar: Sponsoren

 
 

 
 

Visie
Op deze pagina lees je meer over onze visie. Ook staat er informatie over hoe we deze visie tot werkelijkheid gaan maken.
 

Met de snelle informatiestromen van het internet, waarover tegenwoordig veel mensen overal kunnen beschikken, ziet de Stichting MaakjeRoute de mogelijkheden om regionale informatie te ontsluiten. Tijdens een wandeling zou een digitale gids/boswachter op een interactieve manier de wandelaar van informatie uit de regio kunnen voorzien vanzelfsprekend zonder de rust in de natuur voor anderen te verstoren. Ook het opzoeken (via Google) van informatie over markante punten in de regio zou mogelijk moeten zijn.

Met de realisatie van onze frontend is een deel van onze visie werkelijkheid geworden. Belangstellenden kunnen via ons wandelroutes portal en deze frontend op een aantal verschillende plaatsen wandelingen raadplegen en zo het regionaal beeldverhaal van de streek beleven.

Onze cloud workplace blijkt goede mogelijkheden te bieden aan informatieaanbieders om snel en eenvoudig een gevulde frontend aan te bieden aan toeristen, bezoekers en bewoners. Met de publicatie van deze tool streven wij na dat iedereen zijn eigen regionaal beeldverhaal van de streek kan maken en publiceren, zoals verwoord in onze doelen.


 

 
 

 
 

Stichting MJR
Nieuws
Visie Sponsoren
 
 

 
 

KvK Arnhem: 09205665
RaboBank Arnhem: NL70 RABO 0152 3398 17
Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy policy

© 2009-2015, Stichting MaakjeRoute (MJR)
Ontwerp: R22-Design
Volg ons op Twitter of word lid van onze nieuwsbrief