Visie
Stichting MaakjeRoute
 
 

Ga naar: MJR - Home

Ga naar: Nieuws

Ga naar: Visie

Ga naar: Sponsoren

 
 

 
 

Producten
Op deze pagina lees je meer over de twee lijnen van producten die de stichting MaakjeRoute heeft ontwikkeld voor onze doelgroepen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe deze twee productlijnen gekoppeld zijn aan het regionaal beeldverhaal. Tot slot vind je hier informatie hoe je zelf aan de slag kunt gaan met onze producten.
 
Twee doelgroepen
De producten of online diensten die de stichting MaakjeRoute ontwikkeld heeft voor het realiseren van haar visie en doelen zijn onderverdeeld in producten voor de twee doelgroepen van ons online-routeplatform te weten: kennisnemers van informatie en aanbieders van informatie.
 
Frontend voor kennisnemers van informatie

Door middel van een frontend, de website die de kennisnemer van informatie te zien krijgt, wordt de informatie uit het regionaal beeldverhaal op verschillende manieren voor de gebruiker ontsloten. Een aantal kenmerken van onze frontend worden hieronder nader toegelicht.


 
Cloud workplace voor aanbieders van informatie

Alle informatie die samen een regionaal beeldverhaal vormt is gemakkelijk in te voeren en up-to-date te houden door middel van onze cloud workplace voor het aanbieden van regionale beeldverhalen in de vorm van wandelroutenetwerken. Een aantal kenmerken van deze cloud workplace worden hieronder verder toegelicht.


 
Regionaal beeldverhaal

Beide types producten zijn gekoppeld aan dezelfde database met gegevens, het regionaal beeldverhaal. De cloud workplace voor kennisaanbieders kan worden gezien als een content management systeem om de producten voor kennisnemers, de website met het interactieve regionaal beeldverhaal, te realiseren.

Zelf aan de slag?

Wil je zelf aan de slag om informatie uit jouw regio, of van jouw favoriete ommetje te delen met anderen? Dit geheel van producten is als online dienst voor een projectgroep beschikbaar om jullie eigen wandeling of (wandel-)routenetwerk tot een interactief regionaal beeldverhaal te maken.


 
 

 
 

Stichting MJR
Nieuws
Visie Sponsoren
 
 

 
 

KvK Arnhem: 09205665
RaboBank Arnhem: NL70 RABO 0152 3398 17
Disclaimer Algemene voorwaarden Privacy policy

© 2009-2015, Stichting MaakjeRoute (MJR)
Ontwerp: R22-Design
Volg ons op Twitter of word lid van onze nieuwsbrief